Vrouwen

Naast mannen modellen hebben wij ook vrouwelijke modellen in ons modellenbestand. Ook vrouwen modellen kunnen worden ingehuurd voor diverse klussen: promoties, foto-opdrachten, modeshows, hostesswerk, en meer. U vraagt; wij leveren.

Mannequins

Vrouwelijke catwalkmodellen worden mannequins genoemd. Mannequins lopen voornamelijk catwalkshows, waarbij zij op elegante wijze mode tonen aan het publiek. Zij hebben een verzekerde houding waardoor de kleding en accessoires op het best uitkomt. Met een krachtige loop weten zij toch met souplesse te draaien en de fotografen een cameramoment te geven. Mannequins zijn gebaat bij veel ervaring. Als basis hiervoor kan er een praktijkgerichte opleiding gevolgd worden waarbij de vrouwelijke modellen de kneepjes van het mannequin vak bijgespijkerd krijgen. Op de catwalk stralen zij zelfvertrouwen en professionaliteit uit.

Kwaliteiten van mannequins

De vrouwen modellen die mannequin zijn, kunnen ook ingehuurd worden voor ander soort opdrachten. Een mannequin wordt ook vaak ingehuurd als hostess, omdat bij deze klus dezelfde zaken van belang zijn: ze dienen zelfverzekerdheid en vriendelijkheid uit te stralen. Een goede houding is belangrijk om een evenement de adequate exclusiviteit te geven.

Wat we bieden:

Vrouwen modellen kunnen bij ons terecht voor de catwalk opleiding.
(Mode)bedrijven kunnen bij ons terecht om vrouwelijke modellen in te huren. Aan de hand van uw wensen selecteren wij passende modellen voor uw evenement, modeshow of andere opdracht. We bespreken samen de mogelijkheden en bieden een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!