Mannen

Catwalkmodel.nl heeft zowel vrouwen modellen als mannen modellen in het modellenbestand. Wij hebben mannelijke modellen voor fotoshoots, promotie-evenementen, runway-opdrachten ( dressman) en meer.

Dressman

Een mannelijk catwalk model wordt ook wel dressman genoemd. Hij is net zoals mannequins (vrouwelijke catwalk modellen) in staat om zelfverzekerd, krachtig en met finesse over de catwalk te lopen. Op de catwalk haalt een dressman alles uit de kast om de gedragen kleding en accessoires charismatisch te showen. Ook de dressman kan diverse stijlen representeren: of hij nu pakken van Dior draagt of stoere wintersportkleding met sneeuwboots moet presenteren.

Mannen modellen

Mannen modellen kunnen naast dressman ook ingehuurd worden als fitnessmodel, gastheer en fotomodel. Ieder model heeft weer andere kwaliteiten en wij zoeken graag het passende model of een groep passende mannen modellen voor uw modeshow, fotoshoot of andere opdracht.

Mannen die model of dressman willen worden, kunnen via ook via de ons geboden catwalk opleiding volgen middels een korte cursus of een 20 weken lesprogramma. Kijk voor meer informatie hierover op Catwalk opleiding.

Modellenwerk mannen

Modellenwerk voor mannen is er net zoals voor vrouwen in allerlei vormen. Mannen modellen kunnen dressman zijn, maar kunnen ook werken als fotomodel, gastheer (mannelijke hostess) of fitnessmodel.

Bent u op zoek naar een dressman of andere mannen modellen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier en wij zoeken in ons uitgebreide modellenbestand naar de geschikte mannen modellen voor uw opdracht.

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!