Catwalk (opleiding)

Wil je catwalk model worden en heb je nog geen tot weinig ervaring? Volg dan een opleiding via Catwalkmodel.nl. Je krijgt les van een runway-professional en leert naast catwalk lopen alle ins en outs van het mannequin vak.

Mannequin worden

Mannequin worden gebeurt niet zomaar. Een catwalk model is in staat met zelfvertrouwen, kracht en souplesse de catwalk over te lopen en ervoor te zorgen dat alle kleding en accessoires goed tot hun recht komen tijdens de show. Als je catwalk model wilt worden, dien je dit te leren. Van je houding op de catwalk tot een sierlijke draai die voor mooie plaatjes zorgt voor de fashion fotografen die alles op beeld zetten. Je hebt doorzettingsvermogen nodig om de perfecte mannequin te worden en te werken als model.

Werken als model

De opleiding tot catwalk model is tevens geschikt voor modellen die als hostess aan de slag willen gaan, want ook hierbij zijn een goede uitstraling en de juiste houding beslissende factoren voor opdrachtgevers om je in te huren voor de job.

De opleiding 'Mannequin worden' biedt meer...

Naast de runway lessen krijg je bij de opleiding via Catwalkmodel.nl ook een professionele make-up workshop: omdat het uitermate belangrijk is om goed en netjes verzorgd voor de dag te komen bij opdrachtgevers, castings en andere belangrijke gebeurtenissen waar je een goed visitekaartje wilt achterlaten. Je krijgt na deze workshop een visagiepakket t.w.v.  €80,- mee naar huis. Ook krijg je een portfolioshoot onder leiding van ervaren fashion-fotografen. Zij weten precies welke foto's je nodig hebt voor een veelzijdig en representatief portfolio.

Na 20 (?) weken ben je klaar om te gaan werken als model. Met de opleiding 'Mannequin worden' ga je gegarandeerd een succesvolle carrière tegemoet met al onze tips & tricks en je eigen professionele portfolio!

Privelessen

Het is bij Catwalkmodel.nl ook mogelijk om runway / mannequin privélessen te nemen. Het niveau van deze privélessen varieert van beginner tot vergevorderd. Bij de privélessen krijgt de cursist alle persoonlijke aandacht die hij/zij nodig heeft om de persoonlijke verbeterpunten om te zetten in de perfecte catwalk-kwaliteiten.

Lees meer...

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!