Mannequin modellen

Bij Catwalkmodel.nl kunt u mannequins, oftewel catwalk modellen, inhuren. De modellen in ons bestand hebben ervaring met catwalk lopen en weten precies hoe ze kleding en accessoires goed laten uitkomen op de catwalk. Onze catwalk modellen hebben veelal een opleiding gevolgd voor het mannequin vak of beschikken over veel ervaring. Ze kunnen presteren onder druk en weten hoe ze de stijl van een merk overbrengen op de catwalk. Ze kunnen catwalk lopen op hoge hakken, maar weten ook hoe ze krachtig overkomen op platte sneakers. Hiernaast hebben ze geleerd hoe ze passend bij de kleding- en muziekstijl lopen en draaien. De hoeveelheid interactie met uw publiek bepaalt u en wij lichten de modellen van tevoren hierover in.

Modellen zoeken en boeken

De juiste modellen zoeken voor uw merk en bedrijf is onbegonnen werk als u zelf in ons modellenbestand zou duiken. We hebben zeer uiteenlopende catwalk modellen in ons modellenbestand staan, en maken daarom een voorselectie aan de hand van uw eisen en merkbeschrijving. Modellen zoeken en boeken wordt daarmee een stuk eenvoudiger en bespaart u een hoop tijd.

Model inhuren

Bij mannequins inhuren kunnen wij – als u dat wenst – de complete regie over de modeshow overnemen. U bepaalt wat er die dag gebeurt, wat er op de catwalk getoond wordt en maakt ons overige wensen kenbaar; wij regelen alles. Catwalkmodel.nl is ervaren in het assisteren bij catwalkshows en zorgt dat alles in goede banen verloopt. Van visagie tot styling, en van showmuziek tot aankleding en opbouw van de catwalk. Uiteraard gebeurt alles onder uw goedkeuring. Indien u alleen mannequins wilt inhuren, is dit ook mogelijk via Catwalkmodel.nl.

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!