Over Catwalkmodel.nl

Catwalkmodel.nl is specifiek gericht op het mannequin & runway gebeuren binnen de mode- & modellenbrache. Deze website is opgezet in samenwerking met meerdere modellenbureau's uit Nederland  en Belgie. Enkele van deze bureaus hebben al meer dan 20 jaar ervaring binnen de fashion industrie. Hiernaast helpen wij (beginnende) modellen, modezaken en andere bedrijven bij modeshows, fotoshoots en andere evenementen.

Hulp of advies nodig?

Neem dan ook snel contact op met Catwalkmodel.nl en wij brengen u in contact met het juiste modellenburo bij u in de regio. Op deze manier verbinden wij de juiste modellenburo's en hun mannequin modellen aan de juiste klussen en opdrachtgevers. Of u nu op zoek bent naar een high-end couture catwalkmodel of meer naar semi gevorderde mannquins ; wij van Catwalk Model.nl kunnen iets voor u betekenen. Daarnaast dient catwalkmodel.nl als informatie- en opleidingspunt voor degenen die catwalk model willen worden. Hiernaast is het ook de plek waar (mode)bedrijven terecht kunnen voor het inhuren van mannequins en dressmen, inclusief onze volledige full-service / one-stop-shop concept met complete organisatie voor de modeshow.

1 Catwalk model worden

Voor uiteenlopende (mode)shows huren bedrijven bij ons catwalk modellen in. Kleine boetiekjes, grote kledingmerken en bedrijven die hostesses nodig hebben voor een evenement. Door catwalk model te worden, wordt de kans op verschillende soorten opdrachten vergroot. Al die opdrachten leveren weer nieuwe ervaringen op. Bij Catwalkmodel.nl kunnen (beginnende) modellen dus allround catwalk model worden.

2 CatwalkModel voor uw bedrijf

Wij hebben een uitgebreid modellenbestand met breed inzetbare modellen voor uw evenement. Deze mannequins en dressmen kunt u bij ons inhuren.
Wilt u een modeshow geven en wilt u de regie uit handen geven voor een fenomenaal resultaat? CatwalkModel is tevens ervaren in de organisatie van spetterende modeshows. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op Modeshow.

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!