Styling

Een modeshow kan zo subliem georganiseerd worden als u zelf wilt. Wij kunnen modeshows organiseren in uw eigen zaak, buiten in een winkelstraat, of op een speciale locatie. Met name op een speciale locatie krijgt uw modeshow een exclusief tintje. Elders kan er namelijk eenvoudiger een compleet evenement omheen gebouwd worden, zonder dat de catwalk onnodig ruimte in beslag neemt in uw winkel of de opkomst en het slagen afhankelijk is van de weersomstandigheden.

Modeshow organiseren

Bij een modeshow organiseren komt veel kijken: van de juiste styling van de modellen en de kleding tot complete catwalk styling en andere facetten van het evenement. Muziek, danceacts, drankjes, versnaperingen, een goodie bag, hostesses, comfortabele zitjes, een mooie catwalk, de aankleding van de catwalk (catwalk styling): het totaalplaatje prikkelt de bezoeker enorm en laat een volmaakte indruk achter van uw bedrijf, uw merk en kleding.

Waarom (Catwalk) Styling?

Een modeshow is een belevenisevenement dat de ogen, oren én neus van uw publiek enorm prikkelt. Het is bewezen dat publiek zich na een modeshow meer betrokken voelt bij een merk/bedrijf. Een modeshow is een belangrijk onderdeel van de merkbeleving.

Als u uw modeshow laat organiseren bij Catwalkmodel.nl bent u verzekerd van een mooi resultaat. CatwalkModel heeft veel ervaring met modeshows organiseren en catwalk styling, en heeft een eigen modellenbestand met opgeleide allround catwalk modellen. Voor ieder merk en iedere stijl hebben wij de juiste modellen. Wij regelen alles voor uw eigen, originele modeshow.

Contact

Bespreek de mogelijkheden en laat een offerte opstellen: Contact.

Garantie 1 Iedere modeshow is een complete belevenis op zich! Garantie 2 Originele en creatieve catwalk styling voor ieder budget! Garantie 3 Uw wensen staan centraal! Garantie 4 Vakbekwame organisatie van uw evenement! Garantie 5 Service van A tot Z!